ÖSTEN, ERNST HUGO OCH CORNELIS PÅ BÖRSEN

LP ”ÖSTEN, ERNST HUGO OCH CORNELIS PÅ BÖRSEN”
1. Jag har er under mitt skinn – 2. Var skall jag hänga min hatt inatt – 3. Kyss mig – 4. Köp min skatt – 5. Sonya och Siw – 6. Nils Ferlin Medley – 7. Lycka de e – 8. Biet Ole – 9. Incestvisa – 10. Abstrakt poker – 11. Du borde köpa dig en tyrolerhatt – 12. Var ska jag hänga min hatt inatt

Frituna 6368 400
1970
Ingmar Nordströms orkester
Jag skötte choklad-hjulet på scenen på gamla Hamburger Börs. Det nummer av 36 stycken som kom upp skulle bara göras. Att det sedan blev ungefär samma nummer varje kväll berodde ju på att jag kunde sköta hjulet med min pekfinger. Men vi hade kul alla tre, den här sista tiden innan Gamla Hamburger Börs gick i graven. Den här LP:n är ett fint dokument från en försvunnen krog och epok.

Lämna en kommentar

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.